Design Diensten

Bij Daisy Design & Art bieden wij verschillende diensten. Mocht u een product wensen dat wel in de lijn ligt van de producten die wij aanbieden maar hier niet beschreven word dan nodig ik u bij deze uit mij een email ( aan info@daisy-design.nl ) te sturen met een omschrijving van het product dat u wenst dan zal ik kijken wat ik voor u kan doen.

Hieronder vind u een lijst met alle diensten die wij op dit moment aanbieden. Ziet u een dienst waar u intresse in heeft dan kunt u contact met mij opnemen via info@daisy-design.nl

Illustraties – Alles is mogelijk op het gebied van illustraties. Klein, groot, een enkele illustratie of een heel boek, digitaal of met de hand. Heeft u een wens dan help ik u graag met de uitvoering.

Art – Kunst hoeft niet alleen op een canvas, het is mogelijke objecten te beschilderen zoals tafels en beelden. Het is maar net wat voor soort kunst de klant wenst.

Grafisch Design – Grafisch Design klein of groot ik verwerk graag u wensen tot een grafisch product.

Grafisch remasteren – Wanneer u een grafisch(digitaal gecreerd) product heeft wat van slechte kwaliteit is kan ik deze voor u remasteren en ziet het er na afloop weer als nieuw uit.

Logo Design – Heeft u een logo nodig? of heeft u logo een opknapbeurt nodig? Ik help u graag.

Websites – Bent u op zoek naar een kleine eenvoudige website dan helpen ik u graag.

Posters – Wilt u een kleine poster of een hele grote, het kan allemaal.

Heeft u intresse in een van de diensten die ik aanbied?