About Me

U bent niet creatief, mist de kennis of u mist simpelweg de tijd om zelf een Illustratie te maken? Dan kan ik u verder helpen. Of u nu al precies weet wat u wilt, of nog niet. Of u een enkele illustratie wilt, voor een tijdschrift, boek, om aan de muur te hangen of een compleet geïllustreerd boek, het kan allemaal. Of het nu een eenvoudige illustratie betreft of zeer gedetailleerd. Ik kan en wil u daar graag bij helpen.

Heeft u een poster nodig of wilt u misschien een e-book laten vormgeven? Neemt u dan contact met mij op en dan vinden wij samen de juiste stijl die bij u past en uw klanten zal aanspreken.

Bent u een bedrijf aan het opstarten en zoekt u een passende uitstraling, een die betrouwbaarheid uitstraalt naar uw klanten? Een uitstraling waardoor zij meteen begrijpen met wat voor soort bedrijf zij te maken hebben. Of bent u niet tevreden over de uitstraling van uw bestaande bedrijf? Bent u toe aan een nieuw en fris logo? Of misschien wilt u wel een complete (nieuwe) branding voor uw bedrijf? Daar wil ik u graag bij helpen. U heeft zelf geen kennis nodig van grafische vormgeving, u hoeft daar geen tijd in te steken. U kunt uw tijd en energie in andere aspecten van uw bedrijf stoppen.

Altijd al een uniek stuk kunst aan de muur willen hebben, of een kunststuk dat past bij de branding van u bedrijf. Dan kan ik een custom painting voor u maken, een one of a kind.

Maar wie ben ik? Dat vertel ik u graag. Ik ben Ingeborg. Zolang als ik mij kan herinneren ben ik al creatief bezig op allerlei verschillende manieren. Tekenen doe ik echter al mijn hele leven, ik had zelfs tekenen in mijn vakkenpakket  op de middelbare school. Ik haalde constant mooie cijfers voor dat vak en de leraren vonden dat ik getalenteerd was. Ik wilde zelf graag na de middelbare school naar de kunst academie maar na de open dag bezocht te hebben besloot ik toch een wat bredere opleiding te gaan volgen. Dus kwam ik terecht op de Haagse Hogeschool waar ik de opleiding Vormgeving en Interactie van Ontwerp heb afgerond en mijn Bachelors diploma behaald heb.

Dit is een hele brede informatica opleiding waarbij niet alleen in programmeervakken en computervakken werd onderwezen maar ook in vakken op grafisch gebied. Zo volgde ik naast lessen in Adobe Photoshop en Adobe Illustrator ook lessen over kunstgeschiedenis. Er werd ons verteld dat we ons zelf na de opleiding moesten gaan specialiseren. In eerste instantie ging ik de grafische kant op.

Na mijn opleiding ben ik het ondernemerschap ingestapt met een fysieke winkel en een webwinkel, waarvoor ik zelf  alle grafische elementen van het ondernemen op mij nam. Omdat ik zelf ook ondernemer ben begrijp ik mijn klanten beter, ik kan mij goed in ze verplaatsen en weten wat ze allemaal mee maken. Hierdoor heb ik een beter ‘behind the scenes’ beeld ontwikkeld dan de meeste andere grafisch vormgevers.

Dit kwam ook de acteur Dwight Schultz ter ore. De naam zegt u in eerste instantie misschien niet zoveel maar leest u even verder, zodra ik hier de serie The A-team en Murdock neerschrijf gaat u vast een lichtje op! Dhr. Schultz zijn officiële fansite heb ik voor hem gebouwd en er ook voor gezorgd dat deze simpel kon worden onderhouden via een CMS door een admin. Na een aantal jaren zijn door mij de kleuren en uitstraling weer up to date gebracht zoals dhr. Schultz dat graag wilde hebben. Nog steeds sta ik tot zijn beschikking als er wijzigingen of updates moeten worden aangebracht. Lees meer over dit project op mijn special daarvoor ingerichte portfolio pagina.

Een paar jaar geleden begon het handmatig tekenen toch weer te kriebelen en ben ik weer gaan tekenen op papier. Terwijl ik weer enthousiast aan de gang ging realiseerde ik mij dat daar toch mijn hart ligt. Mooie dingen maken met behulp van simpele tools. Mooie dingen die de wereld hopelijk ook een beetje mooier maken voor alle mensen die in aanraking komen met mijn werk. Ik hoop dat het ze inspireert, opvrolijkt, en rust brengt.

Word u ook zo enthausiast over mijn werk? Wilt u zelf iets door mij laten maken? Of heeft u een vraag? Neem dan contact met mij op: info@daisy-design.nl