Art Licensing

Wat is Art Licensing?

Art Licensing is simpel gezegd, verhuren van kunst.

Sommige illustratoren en kunstenaars, verhuren hun kunst aan bedrijven en soms privé personen voor een bepaalde tijd en prijs.

Bij een kunstenaar een schilderij of beeld lenen voor in de hal van je bedrijf of aan de muur van je woonkamer.

Maar het is ook mogelijk om digitale bestanden, al dan niet handgetekend, licensen. Deze bestanden kan men dan gebruiken om op producten te drukken. Dit kan werkelijk van alles zijn, gordijnen, plaids, theedoeken, mokken, cadeaupapier, schriften mogelijkheden zijn eindeloos.

Wat kun je bij mij licensen?

De digitale gemaakte patronen in mijn digitale patronen portfolio zijn allemaal beschikbaar om te licensen. Met uitzondering van degene die op dat moment al aan iemand anders in dezelfde categorie uitgeleend zijn.

De handgemaakte patronen in mijn digitale patronen portfolio zijn allemaal beschikbaar om te licensen. Met uitzondering van degene die op dat moment al aan iemand anders in dezelfde categorie uitgeleend zijn.

De handgetekende illustraties die je op andere plekken op mijn website vind zijn ook bijna allemaal te licensen. Met uitzondering van degene die op dat moment al aan iemand anders in dezelfde category uitgeleent zijn. Of wanneer ze voor een project gebruikt worden waarbij verdere verkoop niet toegestaan is.

Op zoek naar iets anders?

Mijn stijl is wat je zoekt maar je vind niet de illustratie(s) of patroon(en) die je graag zou willen licensen. Dat is geen probleem stuur mij een email via info@daisy-design.nl . Dan gaan we samen kijken of ik kan maken waar u naar op zoek bent zodat u dat bij mij kan licensen en u het product heeft dat u zoekt.

Mijn Art licensen

Stuur mij een email via info@daisy-design.nl